2084. Informuję wszystkich kierowców ,iż dysponuję dowodami łamania przez nich przepisów ruchu drogowego .Chodzi mianowicie o nieudzielanie pierwszeństwa pieszym na tzw. pasach .W Reszlu można stać i godzinę ,a żaden samochód z rejestracją NKE się nie zatrzyma .Nie puszcz
komentarzy: 23, ostatnia dodana 2010-05-25 12:28:48
2082. Czy ktoś coś wie na temat takiej informacji, że pani Korejwo ma być tylko do końca maja? Bo taką informację otrzymałam i powiem szczerze - załamałam się. Przyjdzie jeĽdzić z dziećmi prywatnie, bo tu już nie będzie lekarza dla dzieci:( Jedynie jej ufałam i dobrz
komentarzy: 14, ostatnia dodana 2010-05-24 10:34:43
Witam oddam ciuszki dla niemowlaka. Ciuszki są zadbane w stanie bardzo dobrym. Oddam również monitor oddechu, butelki nowe różnych firm oraz smoczki.
Monika , tel. 572593938
Zamieszczanie ogłoszeń jest bezpłatne.

Wozidła marki Thwaites od lat cieszą się świetną opinią na budowach - są zwrotne, solidne i dobrze znoszą intensywną eksploatację. Ale nawet najlepsza maszyna potrzebuje regularnej obsługi. Dobór odpowiednich filtrów, pasków oraz olejów to coś, co realnie wpływa na żywotność sprzętu, jego osiągi i… spokój operatora. Poniżej krok po kroku wyjaśniamy, jak podejść do tematu rozsądnie.
wiecej...Reklama