2462. Mieszkańcy Reszla mamy nowego burmistrza!!! Z jego planów jakie ma żaden nie jest dobry a napewno nie przyniesie oszczędności. W 2011 roku planowane są tylko 2 słownie dwie imprezy kulturalne "DOŻYNKI" i "RÓWNIANKA". Cięcia w tej kwestii było widać
komentarzy: 5, ostatnia dodana 2011-01-10 07:44:21
2461. Jestem przerażona pomysłem p.burmistrza,który chce utworzyć zerówkę w najlepiej wyposażonych klasach gimnazjum.Wiem,jak te pomieszczenia wyglądają,są wyposażone w super sprzęt audiowizualny,a klasa j. angielskiego posiada oddzielne stanowiska dla każdego ucznia ze s
komentarzy: 7, ostatnia dodana 2011-01-10 08:23:46
2460. Podobno dzieci z zerówki chcą przenieść do gimnazjum by tam sie uczyly i bawiły. Moim zdaniem to idiotyzm. Dzieci w wieku 5-6 lat będą się wychowywać z 16-latkami. Chore. W dodatku mają się uczyć w nowej części szkoły. Burmistrz chce odebrać nowe pracownie do biol
komentarzy: 19, ostatnia dodana 2011-01-06 22:49:34
Zamieszczanie ogłoszeń jest bezpłatne.

Każdy, kto kiedykolwiek próbował przewieźć tort na przyjęcie, wie, że nie jest to zadanie łatwe. Nawet najstaranniej przygotowany wypiek może ulec uszkodzeniu podczas transportu, jeśli nie zastosujemy odpowiedniego opakowania. Pudełka na torty pełnią tutaj kluczową rolę – chronią kremowe warstwy, delikatne dekoracje i strukturę ciasta przed przypadkowym zgnieceniem, przesunięciem czy wilgocią.
wiecej...Reklama