On26 15-10-2014 godz 14:36

3845. Mam pytanie.Tak czytam tu wypowiedzi Pani Patrycji K. Czy ktoś może mi powiedzieć czy korzystał kiedyś z porad prawnych tej Pani? Czy ktoś był reprezentowany przez tą Panią w sądzie??? Słyszałem bardzo różne dziwne opinie....

komentarzy: 7, ostatnia dodana 2014-10-30 10:27:24

ania 14-10-2014 godz 07:51

3844. Ludziska.idziemy na wybory 16 listopada.przyszedł w końcu czas na wielkie zmiany w gminie...

komentarzy: 39, ostatnia dodana 2014-10-27 16:37:07

ela57 12-10-2014 godz 21:02

3840. JESTEM W SZOKU WIDZˇC CO TAM SIĘ WYRABIA ZAMYSŁ DOBRY TYLKO KONCEPCJA BYLE JAKA CO TO MA BYĆ? ALEJKA CZY ŚCIEŻKA ZDROWIA?SCHODY !!!TO MA BYĆ BEZ BARIER ARCHITEKTONICZYCH.KTO WYGRAŁ TEN PRZETARG.?BZDURA GONI BZDURĘ .BRAK SŁÓW NA GLUPOTĘ.CZY W RESZLU JEST KTOŚ MYŚLˇC

komentarzy: 13, ostatnia dodana 2014-10-29 01:27:16

reszelak 11-10-2014 godz 22:49

3838. Nasi Wygrali :) i Nasi Reszelacy na meczu .... Zauważyliście ? BRAWO!!!!! Polska... Polska... Polska :)

komentarzy: 0,

OGŁOSZENIA PERMANENT

Inne

Szukasz Dotacji z Programu "Czyste Powietrze"? Pomożemy Ci !
Chcesz wymienić starego "kopciucha" na ekologiczne źródło ciepła, ocieplić dom, wymienić okna lub drzwi i zredukować rachunki za ogrzewanie? Program "Czyste Powietrze" to idealna okazja, by zyskać dofinansowanie na te działania!
Wiemy, że proces aplikacyjny może być skomplikowany i czasochłonny. Dlatego oferujemy kompleksowe wsparcie w pozyskaniu dotacji z programu "Czyste Powietrze" – od początku do końca!
Co oferujemy?
Bezpłatna weryfikacja uprawnień: Sprawdzimy, czy Twój dom spełnia kryteria programu i na jaką wysokość dotacji możesz liczyć.
Wsparcie w wyborze odpowiednich rozwiązań: Doradzimy, jakie źródło ciepła i termomodernizacja będą najlepsze dla Twojego domu, biorąc pod uwagę Twoje potrzeby i wysokość dotacji.
Kompleksowe przygotowanie wniosku: Zajmiemy się wypełnieniem wszystkich niezbędnych dokumentów, tak aby wniosek był poprawny i kompletny.
Pomoc w skompletowaniu załączników: Wskażemy, jakie dokumenty są potrzebne i pomożemy Ci je zebrać.
Monitorowanie statusu wniosku: Będziemy na bieżąco śledzić przebieg Twojej aplikacji i informować Cię o postępach.
Wsparcie po uzyskaniu dotacji: Pomożemy w rozliczeniu inwestycji i dopełnieniu formalności po otrzymaniu środków.
Dlaczego warto nam zaufać?
Jesteśmy doświadczonym zespołem, który z sukcesem pomógł już wielu osobom w pozyskaniu środków z programu "Czyste Powietrze". Znamy wszystkie zasady i procedury, co gwarantuje sprawny przebieg procesu i maksymalizację Twojej szansy na uzyskanie dofinansowania.
Nie trać czasu na samodzielne zmagania z biurokracją! Skup się na planowaniu swojej inwestycji, a my zajmiemy się resztą.
Skontaktuj się z nami już dziś i dowiedz się, jak łatwo możesz zyskać środki na termomodernizację i ekologiczne ogrzewanie!
*Zadzwoń: +48 888 968 472
*Napisz: l.kuszczak@pg-term.pl
*Odwiedź naszą stronę: https://pgtermo.pl/

Leszek Kuszczak, tel. 888 968472

Dam pracę

Oferta pracy - nauczyciel psycholog
Wiecej informacji na bip.sp3.reszel.pl

SP Reszel, tel. 897550037

DODAJ OGŁOSZENIE PRZEGLĄDAJ OGŁOSZENIA

Zamieszczanie ogłoszeń jest bezpłatne.

Branżowe Centrum Umiejętności otwarte w Reszlu

W Reszlu otwarto Branżowe Centrum Umiejętności (BCU) – nowoczesny ośrodek edukacyjno-szkoleniowy, którego działalność koncentruje się na wspieraniu szkolnictwa zawodowego i dostosowywaniu systemu kształcenia do realiów współczesnego rynku pracy.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble