Nic nie robicie 18-12-2012 godz 15:30
Witam wszystkich Mój post na forum jest kierowany do pana prezesa Borejko i pana burmistrza Janiszewskiego. Panowie otóż dzisiaj o godz. 15:00 wracałem z miasta, byłem na wysokości mostu ul. Mazurska. Jestem chodzący o kuli i chce powiedzieć że przez wasze niedbalstwo o miasto i jego wizerunek chodzi, mi o nieodśnieżone chodniki które spowodowały że przewróciłem się. Odpowiedzcie panowie prezesie i burmistrzu dlaczego, ale to dlaczego nie dbacie o bezpieczeństwo, nie odśnieżacie chodników ze śniegu?!!!! Czekacie aż naprawdę komuś coś się stanie??!!!! Przecież tak ciężko sie chodzi po tym nieodśnieżeniu a przede wszystkim bardzo nie bezpiecznie. Siedzicie w tych swoich fotelach tylko i nic nie robicie, nic. Żałosne!! Grzejecie tylko swoje tyłki za przeproszeniem i pieniądze zgarniacie. Miasto dostaje unijne fundusze, dlaczego nie inwestujecie z tych pieniedzy w miasto sie pytam??!! chodniki w całym mieście zaśnieżone, ludzie ledwo chodzą szczególnie starsze osoby, ja dzisiaj się przewróciłem i powiem że z waszej winny w pewnym sensie. Dlaczego służby sprzątające nie pracują??!! NIe odgarniają/nie odśnieżają chodników, aby lżej się chodziło?? Czekacie aż naprawdę komuś coś się stanie i wtedy zaczniecie coś robić tak??!! A znając życie to wtedy też nic nie zrobicie, bo się wymigiwać bedziecie zresztą jak zawsze. Przypomnę hotelową w reszlu. Byłó zagrodzone jaki,ś czas temu, pewnego dnia pewnemu przechodniowi o mało co cegłówka na głowę nie spadła, wtedy byłoby Ľle, tragedia. zaczeliście mozolnie powolnym krokiem coś w tym kierunku dopiero robić. Panownie okażcie współczucie i dobrą dusze i dbajcie o miasto o jego wizerunek, a nie siedzicie tylko z założonymi rękoma. Niech ZUK zacznie odśnieżać te chodniki bo naprawdę stanie się komuś coś przez zasypane chodniki, zacznijcie działać i odśnieżać bo naprawde kiedyś komuś coś stanie to wtedy odwrócicie kota ogonem znając życie. Zacznijcie działać, dbać o miasto i jego bezpieczeństwo na drogach i chodnikach o wizerunek miasta
Pokazy iluzji od zawsze fascynowały publiczność. Niemniej jednak współczesna sztuka iluzji to znacznie więcej niż szybka zabawa czy krótkotrwałe zainteresowanie widza. Dobrze przygotowane widowisko angażuje zarówno oczy, wyobraźnię, jak i emocje uczestników. W odróżnieniu od wielu standardowych form rozrywki, iluzja przenosi publiczność w świat, w którym granice między rzeczywistością a fantazją zacierają się niemal niezauważalnie. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat tego, jak pokazy iluzji mogą wyglądać, sprawdź przygotowany przez nas artykuł. Znajdziesz tam wiele wartościowych informacji.
wiecej...Reklama