wróć do tematów forum

telefon w kablówce

Komentarz

użytkownik 02-12-2011 godz 12:07

czy u was też nie działa dzisiaj telefon z kablówki

1.

Juz mnie denerwuje ten arkus ani internetu ani telefonu i tv tez kiepsko odbiera

Karol 2011-12-05 09:55:20

2.

Programy pojawiają się i znikają bez jakiejkolwiek informacji. NP. TVN Turbo cyfrowe było i nie ma. Te informacje, które są na planszy lub na ich stronie są nieaktualne. Np. podają wiadomość o nowym regulaminie nie załączając samego regulaminu. Skąd mam wiedzieć jakie są zmiany? Mam dzwonić i się pytać? Może są to powody, dla których warto zmienić dostawcę. Netia i Tepsa mają całkiem fajne oferty. I telewizja, i Internet, i telefon i HBO ;)

telewidz 2011-12-05 10:05:13

Komentarz

wróć do tematów forum

Pudełka na torty - klucz do bezpiecznego transportu i eleganckiej prezentacji wypieków

Każdy, kto kiedykolwiek próbował przewieźć tort na przyjęcie, wie, że nie jest to zadanie łatwe. Nawet najstaranniej przygotowany wypiek może ulec uszkodzeniu podczas transportu, jeśli nie zastosujemy odpowiedniego opakowania. Pudełka na torty pełnią tutaj kluczową rolę – chronią kremowe warstwy, delikatne dekoracje i strukturę ciasta przed przypadkowym zgnieceniem, przesunięciem czy wilgocią.

wiecej...

Reklama

Mąka chlebowaMeble