wróć do tematów forum

polomarket

Komentarz

MARYSIA 19-06-2011 godz 15:49

ZAÓWAZYŁAM ZE W POLO ZATRUDNILI NOWYCH LUDZI DO PRACY,PEWNIE TO NA SEZON ,ALE I TAK SA KOLEJKI JAK WCZESNIEJ ,A NOWA PANI Z MIESNEGO TO WOGÓLE JAKAS DZIWNA ,NIEWIEM CZYM ONI SIE SUGERUJA ZATRUDNIAJAC TYCH LUDZI

1.

A kierownictwo też zmienione? Ja byłam tyko raz ale widziałam nowe twarze

ONAMaZawszeRacje! 2011-06-19 18:20:21

2.

kierownictwo napewno nie ,zreszta ja słyszałem ze na miesnym jedna babka zadzi i daje reszcie niezle popalic .

rych 2011-06-20 07:56:09

3.

To tam kazdy dział ma chyba swojego kierownika? mysle ze jak na taki sklep to zaduzo zadzacych ,a zamało pracujacych,KIEROWNIKU POLO MARKETU OTWÓRZ OCZY!!!

klient 2011-06-20 08:01:12

4.

No i znowu sie zaczeło,chodze do polo bardzo czesto ,bo uwazam ze to najlepszy sklep w Reszlu, dobrze zaopatrzony ,no i obsługa tez niczego sobie ,/moze za wyjatkiem 2/3 osób/ .Czasem sie nawet zastanawiam jakim cudem te pare osób ogarnia tak duzy sklep,a panie z miesnego,te to dopiero maja zapiernicz,i z tego co wiem to tam zarabiaja najnizzsza krajowa ,mysle ze to zadna rewelacja,dlatego moi drodzy przestańmy oceniac ,a to co sie dzieje wewnatrz to na to i tak niemamy wpływu ,prawie w kazdej pracy sa chwasty nie dowyrwania.:)pozdrawiam Mateusz J.

mati 2011-06-20 08:50:00

5.

Ja nie wiem skąd w nas tyle jadu, nienawiści ! satysfakcji z upodlenia i poniżenia drugiego człowieka ! naprawdę w tym naszym Reszlu panuje totalny ciemnogród w myśl zasady , że "ty nie możesz w życiu mieć lepiej ode mnie" - a jak masz to trzeba ci tak pomieszać w życiu abyś upadł i się nie podniósł ! totalna żenada ! ludzie opamiętajcie się ! ............. a 2012r. tuż tuż ! Więcej wzajemnego szacunku dla siebie drodzy Reszelacy!

czarownica 2011-06-21 09:43:14

6.

BYŁEM DZIS W POLO I ZECZYWISCIE JEST TAM DUZO NOIWYCH TWARZY ,MYSLE ZE TO LEPIEJ DLA NAS KLIENTÓW, TYLKO TA PANI Z MIESNEGO ,NOWA/ TO POZAL SIE.... ONA NAWET NIE WIE CO MA DO SPRZEDAZY ,A PRZY TYM RYCHY JAK ZA CZASÓW KOMUNY

JUREK 2011-06-22 16:24:48

7.

To nie są nowo zatrudnione osoby. Te kobietki szkolą się u nas ponieważ w Kętrzynie będzie otwierany nowy Polo Market.

szalonykefir 2011-06-23 21:40:42

8.

z jedna pania z miesnego kiedys pracowałam tez w branzy miesnej ,byłysmy bardzo szczesliwe jak ta pani w końcu zakończyła swoja kariere ,bardzo współczuje c dziewczynom z miesnego

lala 2011-06-25 10:12:08

9.

wczoraj byłem swiadkiem ,jak pani na miesnym gadała na swoje kolezanki ,o zgrozo współczuje takiej kolezanki w pracy!!!

uczen 2011-07-02 11:48:40

10.

TAKA TO JA BYM .............LEPIEJ NIE MÓWIC

LANS 2011-07-03 15:07:07

11.

ja nie rozumiem ,przeciez tam pracuja kobiety które juz raczej cos w zyciu przeszły i zeby tak sie dawały jednej wariatce ,u nas w pracy tezbyła taka co chciała zadzic ,ale na szczescie długo nie pozadziła ,zmienił sie szef ,to i ja posuneli ::::))))))

pati 2011-07-03 15:12:42

12.

Czesto wchodze na forum Reszla poniewaz 15 lat temu jeszcze tam mieszzkałam ,ale naprawde czytajac te opinie wcale nie załuje ze sie z przenoisłam do innego miasta,wam nigdy nie bredzie dobrze ,zawsze bedziewcie niezadowoleni ! co was klientów obchodzi to ze jakas pani ,obgaduje druga pania... cieszcie sie ze jestescie blizej swiata!pozdrawiam Dagmara sz.

daga 2011-07-04 11:21:33

13.

A co sądzicie o nowej obsłudze na stoisku piekarniczym u Ciesiuna///Totalny brak kompetencji

2011-07-06 10:03:12

Komentarz

wróć do tematów forum

Pudełka na torty - klucz do bezpiecznego transportu i eleganckiej prezentacji wypieków

Każdy, kto kiedykolwiek próbował przewieźć tort na przyjęcie, wie, że nie jest to zadanie łatwe. Nawet najstaranniej przygotowany wypiek może ulec uszkodzeniu podczas transportu, jeśli nie zastosujemy odpowiedniego opakowania. Pudełka na torty pełnią tutaj kluczową rolę – chronią kremowe warstwy, delikatne dekoracje i strukturę ciasta przed przypadkowym zgnieceniem, przesunięciem czy wilgocią.

wiecej...

Reklama