wróć do tematów forum

polo

Komentarz

jaaa 27-08-2012 godz 19:28

W polo-markecie na kurczaka z rożna trzeba czekać 1,5 godz. pracownice zamiast obsługiwać klientów siedzą na magazynie i pindrzą się przed lusterkiem. A przy stoisku z wędlinami kolejka na pół sklepu

1.

he he na magazynie nie ma lusterrrrr

reszel 2012-08-28 01:10:31

2.

kurczak też potrzebuje czasu żeby sie upiec! bez przesady! chyba ze ktoś lubi surowego kurczaka!

stokrotka 2012-08-29 00:09:51

3.

A Ja przy okazji chciałabym przestrzec przed zakupami w pelcowiĽnie. Kasjerki nie wydają pełnej reszty a przy rozliczeniu różnicę biorą do kieszeni. Mi jednego dnia jedna z pań wydała mi za mało o 10 zł a ponieważ był wieczór to poszłam dnia następnego i okazało się, utargu było tyle co na rozliczeniu. Ponieważ wyb8ierałam gotówkę z bankomatu i dokładnie wiedziałam ile mam Mój błąd nie wchodzi tutaj w grę. Wniosek: kasjerki okradają klientów a zaoszczędzone pieniądze zabierają.

Zaje**sta 2013-01-11 13:13:39

Komentarz

wróć do tematów forum

Ile kosztują uwierzytelnione tłumaczenia na język norweski?

Cena tłumaczenia przysięgłego polskich dokumentów na język norweski zawsze ustalana jest indywidualnie, ponieważ na taką wycenę wpływa wiele zmiennych. Podstawą rozliczenia jest liczba stron rozliczeniowych, gdzie jedna strona to dokładnie 1600 znaków ze spacjami oraz złożoność dokumentacji. Oznacza to, że nawet krótki tekst traktowany jest precyzyjnie, a większa objętość dokumentu będzie miała bezpośrednie przełożenie na cenę końcową.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble