wróć do tematów forum

podwyżki w adm

Komentarz

vw golf 31-12-2012 godz 15:34

Witam Mam pytanie czy ktos z panstwa dostal juz nowe aneksy do umowy najmu mieszkania z adm-u.Czy tak jak u mnie roznica w rachunkach z poprzedniego roku jest tak duża? Chodzi przede wszystkim o obnizki i zwyzki stawek czynszowych

1.

to wszystko przez śmieci

janika 2013-01-01 15:26:54

2.

wlasnie nie o smieci.one tez podrozaly ale narazie nie tak duzo.po prostu po zabierali obnizki do czynszu

wvgolf 2013-01-01 20:50:56

3.

W hotelu Remoskim przyszły niedopłaty po 40 zł za centralne to jest masakra podwyżka za mieszkanie 120 zł

Szymon. 2013-01-04 23:02:37

4.

nie no najlepiej to byście chcieli darmo mieszkać. Pomieszkalibyście w mieszkaniach spółdzielczych w Reszlu to byście zobaczyli co to jest duży czynsz i drogie ogrzewanie. Trzeba płacić i tyle, a jak sie nie podoba to trzeba sobie postawić domek i tyle

gruby 2013-01-05 18:47:51

5.

wiesz gruby ja mogę zapłacić ale żebym chociaż miała ciepło to nic bym nie mówiła ale my mamy po 11 stopni w zimę a nie dosyć ze płacimy najwięcej w Reszlu to mamy dopłaty nie po 40 ale tak od 500 w zwyższ na pokoikach 10 metrowych maja po 200 gdzie ich czynsz i ogrzewanie wynosi miesięcznie około 400 złoty

sylwia4228 2013-01-06 09:16:44

6.

11 stopni to teraz na dworze nie w mieszkaniu

JUREK 2013-01-06 14:06:07

7.

pamiętajcie że zawsze mozna regulować wysokośc opłat np 1.ciepło regulowac termostatem na grzejniku 2. energia elektryczna - może warto zaprzestać korzystania z urządzeń ( odłączyc ładowarki itp...) od ziarka do ziarka jak mówi dziadek. Ja we wspólnocie mam ciepło i nie wielki czynsz - co mieszkaniec to inna opinia przestancie narzekać- Pozdrawiam

borubar 2013-01-06 20:41:53

Komentarz

wróć do tematów forum

Zobacz prawdziwe show – Sprawdź pokazy iluzji

Pokazy iluzji od zawsze fascynowały publiczność. Niemniej jednak współczesna sztuka iluzji to znacznie więcej niż szybka zabawa czy krótkotrwałe zainteresowanie widza. Dobrze przygotowane widowisko angażuje zarówno oczy, wyobraźnię, jak i emocje uczestników. W odróżnieniu od wielu standardowych form rozrywki, iluzja przenosi publiczność w świat, w którym granice między rzeczywistością a fantazją zacierają się niemal niezauważalnie. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat tego, jak pokazy iluzji mogą wyglądać, sprawdź przygotowany przez nas artykuł. Znajdziesz tam wiele wartościowych informacji.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble