wróć do tematów forum

impreza, impreza !!

Komentarz

obserwator 17-07-2010 godz 15:43

Panie Burmistrzu, gratuluje udanej imprezy w jednej z reszelskich restauiracjie. Domnieemam, ze aktura na dosyc pokazna kwote zostala oplacona z budzetu miasta... Pieniazki te moznabylo spozytkowac w bardziej racjonalny sposob. Super reklama przed wyborami :)

1.

a pracy jak nie ma tak nie ma, i nic się nie zapowiada na to aby młodzież w Reszlu ją znalazła.

2010-07-17 18:24:38

2.

Jaki pan taki kram!!!

rad.mir. 2010-07-17 20:24:26

3.

a o co chodzi bo mnie nie bylo i nie wiem

avila 2010-07-18 15:04:48

4.

Można wiedzieć,co to za impreza była???Bo ,jeśli prywatna i płacona z pieniędzy gminy to nawet komentarz zbędny!!!!!!!!!!A jeśli służbowa,to też nie upoważnia do wydawania pieniędzy miasta.Nigdy na nic nie ma pieniędzy a na imprezy są???????????????????????????????

korakora 2010-07-18 19:12:57

5.

czepiacie się "naszego" biednego "Cesarza"

romek 2010-07-19 09:05:25

6.

Do tego wiecznie żywa jak Lenin,"PRO MUSICA ANTIGUA"..Dlaczego ten zespół jest corocznie obecny w Reszlu? Szkoda kasy,byłem kiedyś na koncercie,było kilka osób,więc co tu jest grane.

patriot 2010-07-19 17:26:24

7.

Za balety na Zamku odpowiedzialny jest Przewodniczący Rady to jego rozliczać za to.Natomiast za tę muzę to naprawdę można kogoś obciążyć np.Burmistrza, bo koncert taki to trzeba zrobić na placu i dla wszystkich, a nie wybranych.Koncerty muzyki poważnej mamy co tydzień w ¦W.Lipce,więc w Reszlu można za tę kwotę zrobić np.Biesiadę ¦ląską.

tesa 2010-07-20 11:28:03

8.

ale przecież sesje rady są otwarte, można było iść i słuchać muzyki przecież.

solid_strikes_again 2010-07-20 13:22:46

9.

Chodziło mi bardziej o to że tymi koncertami nie ma zainteresowania ze strony mieszkańców,więc po co kolejny raz zapraszać? Menager PRO MUSICA ANTIGUA to narmalny mistrz świata,wciska kolejny raz produkt,którym nie jest prawie nikt zainteresowany..Zgadzam się z "tesą" w sprawie wydania tych pieniędzy,chociażby na "biesiadne śpiewanie"napewno reszelacy z chęcią pobawili by się przy takiej muzyce...pozdrawiam.

patriot 2010-07-20 13:59:44

Komentarz

wróć do tematów forum

Thwaites - jak dobrać filtr, pasek i oleje do wozideł Thwaites?

Wozidła marki Thwaites od lat cieszą się świetną opinią na budowach - są zwrotne, solidne i dobrze znoszą intensywną eksploatację. Ale nawet najlepsza maszyna potrzebuje regularnej obsługi. Dobór odpowiednich filtrów, pasków oraz olejów to coś, co realnie wpływa na żywotność sprzętu, jego osiągi i… spokój operatora. Poniżej krok po kroku wyjaśniamy, jak podejść do tematu rozsądnie.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble