wróć do tematów forum

co z tą wodą

Komentarz

lezany 07-04-2011 godz 15:22

Witam, piszę na temat wody w miejscowości Łężany gm. Reszel. Mianowicie woda nie nadaje się do użytku!!! Znajduje się w niej piach i kamień, który zapycha rury oraz obniżą komfort życia codziennego!!! Proszę o podjęcie jakiegoś działania w tym względzie. Jeżeli stan wody się nie poprawi podjęte zostaną inne działania ze strony mieszkańców.

1.

Jakież to działania???, ale może najpierw wykonaj telefon do wodociągów, a nie wypisujesz donosy.Dziwi mnie takie podejście.Macie swojego radnego niech działa ,a nie tylko mądrzyć się potrafi.

oko 2011-04-07 15:43:09

2.

WypowiedĽ "mądrego" człowieka...

ona131721 2011-04-09 18:09:23

3.

Jestem bardzo ciekaw u kogo takoważ woda występuje. Wydaje mi się, że nie u wszystkich jest to zauważalne. U mnie woda jest ok ;D

Super_mam_wode 2011-04-12 13:04:40

Komentarz

wróć do tematów forum

Pudełka na torty - klucz do bezpiecznego transportu i eleganckiej prezentacji wypieków

Każdy, kto kiedykolwiek próbował przewieźć tort na przyjęcie, wie, że nie jest to zadanie łatwe. Nawet najstaranniej przygotowany wypiek może ulec uszkodzeniu podczas transportu, jeśli nie zastosujemy odpowiedniego opakowania. Pudełka na torty pełnią tutaj kluczową rolę – chronią kremowe warstwy, delikatne dekoracje i strukturę ciasta przed przypadkowym zgnieceniem, przesunięciem czy wilgocią.

wiecej...

Reklama