bieda z nędzą 04-03-2012 godz 18:52
kto mi pożyczy 100 zł na chleb ?
1.
Popieram,że bieda z nędzą.Cztery lata mieszkałam w Reszlu i po mimo intensywnego szykania pracy nikt nie chciał mnie zatrudnić,po mimo wykształcenia i ogromnej chęci do pracy.Nawet stazu sobie nie mogłam załatwić.Koszmar.
lola 2012-03-04 19:04:40
2.
To prawda !!! Jeszcze z 10 lat i miasteczko umrze śmiercią naturalną , nikogo już tu nie będzie :(
mmmm 2012-03-04 21:56:36
3.
To co się dzieje w Reszlu jest naprawdę przykre. Żadnej pracy, perspektyw, zero szans dla młodych i jak tu myslec o założeniu rodziny. Młodzi, często po liceum,po studiach a tu nawet na prace w sklepie nie można liczyć.Niektórzy maja trochę gotówki, chcąc w coś zainwestować otwierają małe sklepiki z ubraniami ale Tutaj nie wiadomo na czym da się zarobić. Żadnych pomysłów, stagnacja, strach pomyśleć co będzie dalej
eda 2012-03-05 13:47:26
4.
Ad. 3 - jak jest po liceum to jakoś mnie specjalnie nie dziwi, że nawet na pracę w sklepie nie może liczyć...
no-one 2012-03-05 15:53:35

Każdy, kto kiedykolwiek próbował przewieźć tort na przyjęcie, wie, że nie jest to zadanie łatwe. Nawet najstaranniej przygotowany wypiek może ulec uszkodzeniu podczas transportu, jeśli nie zastosujemy odpowiedniego opakowania. Pudełka na torty pełnią tutaj kluczową rolę – chronią kremowe warstwy, delikatne dekoracje i strukturę ciasta przed przypadkowym zgnieceniem, przesunięciem czy wilgocią.
wiecej...Reklama