Wzburzony 11-07-2022 godz 19:28
Witam, Co mieszkańcy Reszla sądzą o tej zmianie? Nie ukrywam, że często po 23 wracam do domu chwiejnym krokiem i boję się że coś mi się stanie, wyrastający krawężnik tu i ówdzie, albo nierówna nawierzchnia chodników w naszym pięknym mieście, chyba trzeba kupić latarkę czołową albo noktowizor, na co idą moje podatki... W
1.
jak to uslyszalem to bylem w szoku i nie dowierzam do tej pory ze wogole cos takiego jest mozliwe. podobno polska jest w europie, reszel w erytrei. trzeba cos z tym zrobic, KONIECZNIE
Johny 2022-07-12 15:03:09
2.
Może trzeba iść na kompromis i wyłączyć co drugą latarnię :D.
Żanet Kaleta 2022-07-12 19:50:18
3.
Będzie się działo ulalaaaaa
MilePanie 2022-07-12 22:30:19
4.
Tak jest w wielu krajach Europy
ToJa 2022-07-14 03:12:29
5.
Nie wiem o jakiej Europie mówisz i w jakiej byłaś. Gdzieś w Serbii, Albani i gdzieniegdzie w Rumunii w biednych wioskach pewnie może tak się zdarzać. W Europie to się śmieją z nas czy prąd mamy. Jak widać, żarty jednak mają swe podstawy
Kaleson 2022-07-14 11:44:30
6.
Kaleson- Choćby w Niemczech (np. w niewielkich miejscowościach, w bocznych ulicach - nie w głównych i to ta różnica). Nie udawaj światowca. XD
ToJa 2022-07-15 17:09:31
7.
ToJa-To że ty wieś raz opuściłes jak na ogórki do Niemiec jechałeś nie znaczy że każdy anonim na tym forum też. A w Niemczech to pół Warmii mieszka pracujac za chlebem i nigdy nie słyszałem o takich sytuacjach, ani na własne oczy nie widziałem, a byłem w wielu miastach. Ty byś przestał usprawiedliwiać niekompetentnych ludzi na stanowiskach bo dla mnie to wstyd że na wieczorne spacery będziemy chodzic w kopalnianych latarkach na głowach :) .. się znalazł...
Kaleson 2022-07-15 21:25:56
8.
Ale i wielkim Niemcom kryzys też sie w końcu do tyłka dobierze i tylko patrzeć jak będą cieniej śpiewali to swoje - haili hailo haila ....
Zofia 2022-07-26 14:48:01

Wozidła marki Thwaites od lat cieszą się świetną opinią na budowach - są zwrotne, solidne i dobrze znoszą intensywną eksploatację. Ale nawet najlepsza maszyna potrzebuje regularnej obsługi. Dobór odpowiednich filtrów, pasków oraz olejów to coś, co realnie wpływa na żywotność sprzętu, jego osiągi i… spokój operatora. Poniżej krok po kroku wyjaśniamy, jak podejść do tematu rozsądnie.
wiecej...Reklama