wróć do tematów forum

Wi Fi Reszel

Komentarz

Marcel 12-03-2011 godz 09:37

Pytanko do kogoś kumatego. czy w Reszlu jest szansa na złapanie jakiegoś internetu? wiem że sa niby Hot Spoty ale niełatwo sie z nimi poączyc.. m-reszel m-reszel 2 , m-reszel 3 . West.. itd. ma w reszlu ktoś może antene (wzmacniacz sygnału) wifi?? korzysta ktoś?? jaki jest tego efekt? można,nie można?? widziałem na domku przy ul Chrobrego chyba taka antene;> mówić mi tu wszystko i nie sciemniać : p pozdro.

1.

Internet bezprzewodowy w szczerym polu urząedzenia mają zasięg nawet 100-200 metrów, a w domu wystarczą 3 ściany 10 do 50 metrów i już po zasięgu. Zalezy jeszcze czy ten ktoś udostępnia bezprzewodowy internet ;)m-reszel jest to chyba firma matkom raz można się z nią połączyć a raz nie być może ma filtrację adresów mac.

precel 2011-03-12 19:33:01

2.

W bibliotece jest hot spot z całkiem dobrym zasięgiem, chociaż ja na przykład nie mogę się do niego podłączyć z telefonu.

no-one 2011-03-12 20:19:17

3.

W gimnazjum w starej części. ;)

uczen 2011-03-13 14:37:30

4.

U mnie na telefonie jest wszystko ok z łącza biblioteki.

precel 2011-03-14 12:40:45

Komentarz

wróć do tematów forum

Pudełka na torty - klucz do bezpiecznego transportu i eleganckiej prezentacji wypieków

Każdy, kto kiedykolwiek próbował przewieźć tort na przyjęcie, wie, że nie jest to zadanie łatwe. Nawet najstaranniej przygotowany wypiek może ulec uszkodzeniu podczas transportu, jeśli nie zastosujemy odpowiedniego opakowania. Pudełka na torty pełnią tutaj kluczową rolę – chronią kremowe warstwy, delikatne dekoracje i strukturę ciasta przed przypadkowym zgnieceniem, przesunięciem czy wilgocią.

wiecej...

Reklama