zasmucony 09-04-2022 godz 18:29
"Burmistrz Ustrzyk Dolnych (Podkarpackie) poinformował, że wyłączy w niedzielę na trzy minuty zasilanie syreny alarmowej w urzędzie miejskim ze względu na przebywających na tym terenie uchodźców z Ukrainy. Tak zareagował na decyzję Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji, które postanowiło, aby w całym kraju 10 kwietnia, dla upamiętnienia ofiar katastrofy smoleńskiej, odezwały się sygnały dźwiękowe".
1.
Myślę,że nasz Burmistrz da nam pospać.
zasmucony 2022-04-09 18:31:20
2.
A ja słyszałam, że ze względu na przebywających tam Ukraińców do końca roku w całej południowej części Polski ma nie padać deszcz i nie ma być burz aby nie stresować naszych ukraińskich "pobratymców"...
Zofia 2022-04-10 16:01:59
3.
Teraz wszystko kręci sie wokół Ukraińców ... Polacy juz się nie liczą , a polskie dzieci przestały być ważne . teraz Ukraina i Ukraina ... Ja rozumiem ze to tragedia itd ale bez przesady ... Polak dostanie mandat za to ze po pasach nie przeszedł a Ukrainiec nie ... Za wszystko placimy drozej a Ukrainiec dostanie za darmo . Po to pracujemy żeby godnie żyć a tu nawet na godne życie nie wystarczy bo ceny w gore ... Paranoja ! Syren nie włączać bo ? Ukraina .... Za chwile bedzie zaraz wszystkiego dla Polakow bo Ukraińcy beda musieli mieć ...
Jasio 2022-04-10 18:45:48
4.
Moja babcia św. pamięci mawiała: " nie żałuj dziada, bo jak dziad ożyje to cię obije" i to się niestety ale zawsze sprawdza w życiu więc jeszcze wszystkiego możemy się spodziewać.
Zofia 2022-04-11 12:30:56

Wozidła marki Thwaites od lat cieszą się świetną opinią na budowach - są zwrotne, solidne i dobrze znoszą intensywną eksploatację. Ale nawet najlepsza maszyna potrzebuje regularnej obsługi. Dobór odpowiednich filtrów, pasków oraz olejów to coś, co realnie wpływa na żywotność sprzętu, jego osiągi i… spokój operatora. Poniżej krok po kroku wyjaśniamy, jak podejść do tematu rozsądnie.
wiecej...Reklama