wróć do tematów forum

SIATKÓWKA

Komentarz

darek 08-06-2011 godz 14:43

mam pytanie czy jest juz ustalony program dni reszla (sportowy)

1.

nie wiem, ale może ktoś chciałby zorganizować turniej w siatkówkę ?

4String 2011-06-08 17:08:49

2.

chętnie mogę przy tym pomóc, jeśli znajdą się osoby

Sami 2011-06-11 11:55:50

3.

Taki program to powinno podać Biuro Promocji.Tak jak teraz działa promocja ,to chyba nigdy tak Ľle nie działała.Tego gostka wcale nie widać.Siedzą tam dwie osoby i zero promocji.Dobrze ,że jest ta strona to chociaż coś ludzie napiszą i jest jakaś informacja.Pora chyba to zmienić.

aaa 2011-06-11 13:11:55

4.

Jakiego gostka? A kto tam wogóle jest? Działa jeszcze to biuro? Z tego co pamiętam to tam jakaś dziewczyna pracowała. No i chyba sama tam była a nie dwie osoby. Druga osoba w biurze to chyba osoba od spraw organizacyjno-prawnych i Cittaslow.

fdgdfgsdfg 2011-06-12 18:48:47

Komentarz

wróć do tematów forum

Pudełka na torty - klucz do bezpiecznego transportu i eleganckiej prezentacji wypieków

Każdy, kto kiedykolwiek próbował przewieźć tort na przyjęcie, wie, że nie jest to zadanie łatwe. Nawet najstaranniej przygotowany wypiek może ulec uszkodzeniu podczas transportu, jeśli nie zastosujemy odpowiedniego opakowania. Pudełka na torty pełnią tutaj kluczową rolę – chronią kremowe warstwy, delikatne dekoracje i strukturę ciasta przed przypadkowym zgnieceniem, przesunięciem czy wilgocią.

wiecej...

Reklama