wróć do tematów forum

Reszelska ,,Policja'

Komentarz

ggwwgvs 01-03-2022 godz 07:12

Zastanawiam się czym będzie się zajmować Reszelska policja a zwłaszcza panie policjantki kiedy skończy się obowiązek noszenia maseczek bo ciągle waruja pod biedronka albo innymi sklepami .zamiast zająć się swoimi konkretnymi obowiązkami. A na marginesie reszel jest na tyle mały że można zamiast samochodem to przemieszczać się pieszo wskazane nawet by były patrole piesze poco marnować pieniądze z naszych podatków skoro gmina jest tak zadłużona. Ludzie nie mogą spokojnie porozmawiać młodzież posiedzieć ba ławce i porozmawiać nie może bo z każdej strony policja .Reszel miasteczko policyjne

1.

Jeszcze jakis czas i Państwo ich zmobilizuje do potrzebnych i konkretnych działań. :-) Jak widać we wszystkich tragediach jest ziarenko szczęścia.

Kononowicz 2022-03-01 15:09:49

2.

Istotnie...patrole piesze, ale tu nawet nie chodzi o marnowanie paliwa z moich podatków, a o fakt że te panie mają co zrzucić z bioder i ud...a już bardziej ordynarnie "kobity tyją w oczach" na fitnes nie, bo się nie chce, na zumbę nie, bo za trudne, stretching nie, bo to trzeba się spocić...

Wiktor 2022-03-01 22:47:45

3.

Reszelskie policjantki to wykształcone,inteligentne i urocze panie,które doskonale znają swoje zadania służbowe i rolę w społeczeństwie.Nie szukajmy problemu tam gdzie go nie ma,bądźmy życzliwsi,bo przyszło nam żyć w trudnych,niespokojnych czasach.

Basia 2022-03-05 11:07:32

4.

Zawsze do czegoś ktoś się czepnie ale bez nich było by całkowite bezprawie pomogą nie pomogą ale być muszą w Reszlu ludzie co niektórzy do kościoła lecą a obłudę mają w sobie na odległość starczy spojrzeć

Jola 2022-03-05 19:18:49

5.

policjantki jałówki chcą też sobie zarobić i nic nie robić ,i tuczyć się

bejby 2022-03-06 06:35:31

6.

mi sie tez wydawaly fajne i inteligentne, ale czatowanie pod sklepami na maseczki odmienilo moje spojrzenie. ogolnie co tu duzo mowic o policji. razem z nowymi przepisami i mandatami dbaja o nasze zdrowie i bezpieczenstwo, zabierajac nam podstepnie pieniadze :). teraz jeszcze na drodze tez o nas zadbali, 1500 zl mandatu za predkosc a drogi roz***ne jak pod mariupolem. szczerze,. jakbym byl fajny i inteligentny TO BYM SIE ZWOLNIL. tyle w temacie

hycmyc 2022-03-06 23:16:05

7.

to patologia i nieroby widać oknem jak się pałętają

Biedroń 2022-03-13 08:07:57

8.

Na każdym sklepie wisi jak byk Wchodzimy w Maseczkach i nie jest tak tylko w Reszlu. Mają nakaz,muszą go wykonać, dziewczyny bardzo w porządku. Jak ktoś przestrzega regulaminu to nie ma problemu. Tyle w temacie

MilePanie 2022-03-15 12:26:29

9.

do MilePanie To nie jest nakaz tylko informacja. I nie obliguje ona do interwencji policji, bo nie jest ona od pilnowania prywatnych interesów. Ja rozumiem, że debilom można wszystko w mówić i jak powiedzą, żeby w kondonie na głowie chodzić dla własnego bezpieczeństwa, to będą chodzić, a psy z własnej inicjatywy będą ścigać obywateli. A co do reszelskiej policji, to faktycznie tylko doopy wożą, Miasteczko małe, to by sobie pospacerowali. Tak tylko kasę marnują, smrodzą i korki robią.

x-man 2022-03-16 10:52:55

10.

Dokladnie z buta pospacerowac a tak tylko lataja bez celu wiexej icg w Reszlu jak wiernych na parafi chore. I heszcze ta straz miejska nieroby autem slozbowym do domu na sniadanko. Zlikwidowac!!!!!!,

Grucha 2022-03-20 11:31:34

11.

Wiedzę, że w Reszlu oprócz Policji i Straży Miejskiej to wszyscy są tak zapracowani, że nie ma kiedy taczki załadować. Już nie wspomnę, że niektórym nawet zabrakło czasu, żeby przed wstawieniem komentarza przeczytać swoje wypociny i coś tam skorygować. Aż przykro się to czyta... obyście nie musieli nigdy korzystać z pomocy tych służb. Są zdarzenia, które wymagają natychmiastowej reakcji, gdzie liczą się sekundy a piechotą nie zawsze się zdąży na czas. Ale po co myśleć...lepiej pisać głupoty na forum.

Obywatel 2022-03-20 22:29:49

12.

Interweniować mogą z komendy, a te ekipy co snują się samochodem po mieście, to mogą patrolować na piechotę. Kiedyś w Reszlu wystarczył 1 Gazik. A teraz radiowóz widzę głównie pod polo albo pod biedronką na zakupach. W biedrach się roztyły panie policjantki.

x-man 2022-03-21 07:47:14

13.

Sam model prowadzenia interwencji przez P Lenę czy tam Olene pozostawia wiele do życzenia . Nie potrafi posługiwać się prawidłowo j polskim . Odpowiiada gburowato. Pod biedronka wlepiaja mandaty a same w radiowozie siedzą bez masek bo one nie muszą. Na komendzie też nikt masek nie ma. Zobaczymy jak wszyscy zaczną być rozliczani za te 2 lata .

kuba 2022-03-21 09:09:52

14.

Człowieku co za głupoty wypisujesz !!! P. Lena już od dawna w Reszlu nie pracuje !!!

Hahaha 2022-03-22 10:29:40

15.

Gościu nie wiem czy od dawna Ale w styczniu jeszcze była

kuba 2022-03-22 11:45:38

16.

A do tego stoją na odpalonym silniku 20-25 minut pod sklepem i rozmawiają sobie z jakimś "kumplem" :). Jak już mają sprawdzać te maseczki to niech się chociaż nauczą udawać, że to robią :)

Czarna 2022-03-23 18:17:20

17.

Moim skromnym zdaniem Milicjanci z Reszla powinni kaganiec nosić do końca życia.A mandaty nie koniecznie musieli wystawiać bo można odstąpić od bezprawnego wystawienia .Mieli służyć i chronić a warowali pod sklepami.Szanujcie ich za to.

AK 47 2022-03-28 12:17:54

18.

Ak 47 a czemu do końca życia? Aż taką krzywdę ci tym zrobili że ganiali za te maski? I czemu uważasz że bezprawne to było? Jak ktoś nie lubi Policji to żeby skały srały wszystko im w nich będzie przeszkadzać. A szkoda bo nie są najgorsi. Mam tylko nadzieję że jak ci kiedyś pijany kierowca wjedzie w tył twojej gabloty ( o ile taką posiadasz), bądź inna krzywda ci się stanie to nie będziesz się błaźnił i po nich dzwonił.

ktosik 2022-03-30 00:03:47

19.

Narobili krzywdy nie tylko mi.A ty dalej możesz ich szanować nic mi do tego.Zapomniałem że mamy jeszcze w Reszlu trzy apteki i dwie przychodnie pod którymi można warować na staruszki i w....ć mandat za kaganiec.Policjant to zawód pies.to charakter.Dać.idjocie trochę władzy to ci pokaże kim jest.A numer na milicję to mam zapisany w ulubionych.Pozdrawiam serdecznie.

AK 47 2022-03-31 09:26:02

20.

Nie rozumiesz kilku kwesti, których tłumaczenie jest zbędne dla kogoś kto uważa że to psy. To są ludzie którzy służą w danej formacji...jedni to robią lepiej inni gorzej. Jak czytam takie wypowiedzi to mam wrażenie że pisze to nielat wychowany przez ulicę. Aha i pewnie krzywdę ci zrobili bo byłeś grzeczny i niewinny...jak wszyscy którzy mieli z nimi styczność.

ktosik 2022-04-02 03:11:50

21.

Właśnie ty nie miałeś z.nimi styczności i robisz co ci każą czy prawnie czy nie albo wnioskuję że jesteś jednym z tej formacji.Więc.kochaj i szanuj milicję tak jak pisałem nic mi do tego.Szkoda polemiki.Trzymaj się ciepło.

AK 47 2022-04-03 17:04:12

22.

KONIEC Z MASKAMI, KONIEC ROBOTY !!!;DDD

Marek 2022-04-04 13:05:32

Komentarz

wróć do tematów forum

Thwaites - jak dobrać filtr, pasek i oleje do wozideł Thwaites?

Wozidła marki Thwaites od lat cieszą się świetną opinią na budowach - są zwrotne, solidne i dobrze znoszą intensywną eksploatację. Ale nawet najlepsza maszyna potrzebuje regularnej obsługi. Dobór odpowiednich filtrów, pasków oraz olejów to coś, co realnie wpływa na żywotność sprzętu, jego osiągi i… spokój operatora. Poniżej krok po kroku wyjaśniamy, jak podejść do tematu rozsądnie.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble