wróć do tematów forum

Promocje...promocje...

Komentarz

korakora 07-03-2011 godz 22:04

Często korzystamy z gazetek,które promują różne artykuły danego sklepu.Czasami ułatwia to robienie codziennych zakupów.Wszystko pięknie wyszczególnione,barwne,estetyczne--ale duży minus za błędy--żeby nie wiedzieć,jak się pisze Chłodnia Olsztyn!!!!!!!!!!!!!!???????????"Niesmaczne".

1.

Powinieneś wystąpić w programie " Poznaj moją szokującą historię"

Santi 2011-03-09 22:13:29

2.

Promocje... W polo najlepsze! Napoje z promocji są 0,99, kiedy normalnie kosztują 0,89. I jeszcze w gazetce opisane takie świetne promocje. Ja myślałam, że promocje są po to żeby było taniej. Nie chodzi o te 10 groszy ale o fakt. Albo ktoś jest wyjątkowo "bystry", albo to specjalny trik,żeby nabić ludzi w butelkę.

ona131721 2011-04-02 11:30:11

Komentarz

wróć do tematów forum

Pudełka na torty - klucz do bezpiecznego transportu i eleganckiej prezentacji wypieków

Każdy, kto kiedykolwiek próbował przewieźć tort na przyjęcie, wie, że nie jest to zadanie łatwe. Nawet najstaranniej przygotowany wypiek może ulec uszkodzeniu podczas transportu, jeśli nie zastosujemy odpowiedniego opakowania. Pudełka na torty pełnią tutaj kluczową rolę – chronią kremowe warstwy, delikatne dekoracje i strukturę ciasta przed przypadkowym zgnieceniem, przesunięciem czy wilgocią.

wiecej...

Reklama