wuwunik 21-08-2011 godz 23:25
Pierwsza:)Gratulacje!Spoko i medialne wydarzenie w naszym miasteczku!wreszcie coś się dzieje
1.
Fajne ognisko na zakonczenie. Takie to ja moge sobie sama zrobic :)
tralala 2011-08-21 23:46:57
2.
Jestem pod ogromnym wrażeniem! Gratuluję i dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do realizacji tego fantastycznego projektu. Brawo! (a tak w ogóle to tych braw było trochę za mało). Jest mi tylko wstyd za reszelskich meneli.Gdzie była policja i straż miejska?
cali 2011-08-21 23:50:51
3.
Gratulacje dla pomysłodawców, organizatorów i realizatorów przedsięwzięcia. Podpalenie Reszla-REWELACJA!!!!Powiem szczerze,że po spektakularnym pożarze spodziewałam się równie silnych emocji pod koniec (egzekucja)więc czuję lekki niedosyt.To tylko moje osobiste odczucie bo całość zaprezentowana została świetnie. Gratuluję raz jeszcze:)I dziękuję za promocję miasta.
Kętrzyn 2011-08-21 23:52:17
4.
a czym tu sie zachwycac ?? mogli jakas lalke jako BASKE dac, a tu nic, niewidzialna :) strata czasu + bolace nogi :)
tralala 2011-08-21 23:58:44
5.
tralala,inteligentny człowiek zrozumiał sztukę,Tobie natomiast wszystko trzeba pokazać "obrazkowo" :)
patriot 2011-08-22 01:03:24
6.
mogli sie bardziej wysilic, i na pewno to nie tylko moje zdanie :)
tralala 2011-08-22 01:06:25
7.
Popieram patriota. inteligentny człowiek zrozumiał by sztukę. Wszystko było super. gratulacje. ale tą partolę spod śmietnika to policja powinna wyprowadzić.
vs 2011-08-22 10:14:32
8.
super przedstawienie jednak widac po wpisach,że nie wszyscy zrozumieli ale nie ma sie co dziwić w Reszlu co by nie bylo to i tak będzie zle .Na drugi raz proponuję tym co się nie podobało udać sie do Areny w Korszach napewno tamtejsze przedstawienie sprosta ich oczekiwaniom,a organizatorom gratuluję
anna 2011-08-22 10:32:59
9.
jedynym minusem jest to, że niektóre sceny były zbyt długie. Dobór muzyki mistrzowski, scena pożaru z utworem requiem for a dream w tle, naprawdę świetna. A minusem ze strony publiczności masa ludzi z piwami, plus facet z okna, który darł mordę "spalić ją, ludzie krzyczcie spalić ją"! Mniemam, że życiowy cel bycia idiotą został spełniony i teraz może już ze spokojem umrzeć.
suchar 2011-08-22 11:29:03
10.
do ANNA - arena mnie nie interesuje :) nie jestem akurat zainteresowana taka propozycja. Ja nie mowie ze bylo zle, tylko ze mi sie koncowka nie podobala,kazdy na to czekal a tu zadnego dreszczyku :) a suchar mial racje, przedstawienie w zbyt zwolnionym tempie.
tralala 2011-08-22 23:23:14

Każdy, kto kiedykolwiek próbował przewieźć tort na przyjęcie, wie, że nie jest to zadanie łatwe. Nawet najstaranniej przygotowany wypiek może ulec uszkodzeniu podczas transportu, jeśli nie zastosujemy odpowiedniego opakowania. Pudełka na torty pełnią tutaj kluczową rolę – chronią kremowe warstwy, delikatne dekoracje i strukturę ciasta przed przypadkowym zgnieceniem, przesunięciem czy wilgocią.
wiecej...Reklama