wróć do tematów forum

Podziekowanie Pania pracujacym "Biedronki"

Komentarz

reszelanka 09-04-2022 godz 14:48

Bardzo dziekuje personelowi Biedronki w Reszlu. Czesto robie zakupy w Biedrace i zawsze spotykam sie z mila obsluga . Chcialam bardzo podziekowac Pani ktora byla na kasie 07-04-2022 miedzy godz.13:00-14:00.. Bedac przy kasie Pani doradzila mi, ze bardziej oplaci sie kupic 5 kg siatke z ziemnialami niz 3 kg i pomimo ze byla zmeczona przed koncem zmiany poszla i wymienila mi na 5 kg przy czym byla bardzo mila i usmiechnieta. Robilam wieksze zakupi i zostawilam kosmetyk . Po kilku godz wrocilam i przy kasie byla juz inna Pani ktora zwrocila mi kosmetyk.Dziekuje Paniom za mila obsluge ,za uczciwosc ,za usmiech i serdecznosc Życzę wszystkiego dobrego calemu Personelowi

1.

Miało być Paniom pracującym w Biedronce.. za błędy bardzo przepraszam

reszelanka 2022-04-09 16:38:52

2.

Fakt, nie ma co narzekać, same miłe dziewczyny...

Zofia 2022-04-10 16:07:28

3.

Urzekła mnie ta piękna historia

Zielarz 2022-04-12 14:26:09

4.

Bo są mile kobietki

As 2022-04-12 21:42:44

Komentarz

wróć do tematów forum

Thwaites - jak dobrać filtr, pasek i oleje do wozideł Thwaites?

Wozidła marki Thwaites od lat cieszą się świetną opinią na budowach - są zwrotne, solidne i dobrze znoszą intensywną eksploatację. Ale nawet najlepsza maszyna potrzebuje regularnej obsługi. Dobór odpowiednich filtrów, pasków oraz olejów to coś, co realnie wpływa na żywotność sprzętu, jego osiągi i… spokój operatora. Poniżej krok po kroku wyjaśniamy, jak podejść do tematu rozsądnie.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble