akmarsien 01-05-2023 godz 15:08
Dominik mieszka w Reszlu, tylko jedną z jego wielu pasji jest gra na akordeonie, przyznam, że takie umiejętności w tak młodym wieku potrafią zaskoczyć naprawdę każdego. Jego rodzice mają przepiękną działkę usadowioną w miejscu gdzie stowarzyszenie ogrodowe "Zielone Wzgórza" trzyma pieczę nad ogrodami wcześniej nazywanymi remowskimi. To tam pierwszy raz usłyszałem akordeon, który i w mojej rodzinie był często słyszany już od pokoleń. Moje uszy niestety nie spełniały wymogów żebym został muzykiem, ale na szczęście mój brat odziedziczył talent po Tacie i tak rodzinna tradycja została utrzymana. Wracając do Dominika pod tekstem dodaje trzy linki do krótkich utworów zagranych na świeżym powietrzu i proszę Państwa o zasubskrybowanie i polubienie filmików. Będzie to motywować młodego artystę do dalszej pracy. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam. Filmy znajdziecie na YouTube. Nie mogę tu podać linków do wspomnianych filmików. Podaję więc trzy tytuły: 1 tytuł: Reszel - Ogromny talent Dominika cieszy uszy na "Zielonych Wzgórzach" 2 tytuł: Dominik z Reszla dźwiękiem swojego akordeonu cieszy uszy gości "Zielonych Wzgórz" 3 tytuł: Talent Dominika grającego na akordeonie, to kolejne odkrycie w Reszlu. Powodzenia Dominik. Dziękuję na poświęcony czas oraz wsparcie i wysłuchanie Dominika. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających serwis internetowy Miasta i Gminy Reszel, oraz widzów kanału "Tryton". Życzę szczęścia i zdrowia w pięknym i pozytywnym Reszlu.
1.
Brawo, coś niesamowicie pięknego. Mam nadzieję że będziesz dążyć tą ścieżką! Graj chłopcze graj !!
2023-05-01 19:36:29

W dzisiejszych czasach coraz więcej osób zwraca uwagę na to, co znajduje się na ich talerzach. Chociaż motywacją do zmiany nawyków żywieniowych często jest chęć poprawy sylwetki, to warto pamiętać, że dieta wpływa na znacznie więcej aspektów życia niż tylko wygląd zewnętrzny. Sposób, w jaki się odżywiamy, ma głęboki wpływ na nasze zdrowie psychiczne, poziom energii, a nawet na środowisko.
wiecej...Reklama