Jfiwndnfjwb 28-08-2022 godz 23:35
Znowu bez prądu , jedzenie się rozmraża nic nie można zrobić. Godzina 23. Kiedy wiekszosc śpi mieszkańcom wyłącza się prąd. W nocy jak w Czarnobylu lampy się nie palą w mieście to już codziennosc!! Teraz po nocach mam zmywać wodę , zamrażarki????! Do k... Na co idą moje podatki!!!!!!!!!
1.
Do tego żeby bo jasne dla mieszkańców co się dzieje . po skontaktowaniu z Energa podawana jest informacja o "awaryjnym" wyłączaniu prądu w naszym mieście. Nic więcej tu nie trzeba tłumaczyć
Karsbdi 2022-08-28 23:41:34
2.
Jakim awaryjnym.haha jakby było awaryjne to nie pisaliby konkretnej godziny kiedy włącza prad
Daniel 2022-08-28 23:52:15
3.
Wszystko dzieje się naszym kosztem. Zero komfortu, strach podczas spaceru psem, narażenie na kradzieże i przestępstwa. Teraz mamy swoim kosztem opłacać awarie, które mają miejsce tylko w naszym mieście. Takie nocne wyłączanie prądu obciaza portfel każdego mieszkańca . Wystarczy się zainteresować, żeby dowiedzieć się ile prądu zużywa lodówka, żeby wrócić do swojej temperatury i na dłoni będziecie mieli koszt takiej jednorazowej operacji . Swoją drogą dochodza jeszcze koszty zepsutej żywności, jeśli awaria trwa długo i się powtarza. Do tego nie kazdy jak urzędnik ma do pracy na 8 rano i śpi o godzinie 23 czy 24. Ja mam dość oszczędzania moim kosztem . I powiem jedno, cierpliwość się kończy i podejrzewam że nie tylko u mnie
Matrin 2022-08-28 23:54:01
4.
Chyba znowu trzeba będzie się przejść pod urzad gminy. Co Wy na to?
Ja2 2022-08-29 00:03:35
5.
U mnie nie było żadnej przerwy w dostawie prądu
Patologia 2022-08-29 05:42:35
6.
Ludzie, ogarnijcie się! Jeżeli myślicie, że burmistrz może wyłączyć wam światło w domu to gratulacje za brak zielonego pojęcia w temacie. Burmistrz może wyłączyć latarnie, bo za nie płaci z naszych podatków zresztą, ale nie światło w lodówce. Zamiast nawoływać do pikiety pod ratuszem idźcie pod zakład energetyczny. Zobaczymy, co zdziałacie w kontakcie z molochem. Powodzenia.
MissKapitan 2022-08-29 10:54:20
7.
Burmistrz niech wylancza latarnie w Robawach
ja 2022-08-29 18:04:27
8.
Zapłać rachunek za prąd :D. MissKapitan dobrze prawi, ale zawsze znajdzie się kilku tumanów, którzy myślą, że burmistrz przełącza jakieś przyciski i złośliwie prąd wyłącza :D.
Żanet Kaleta 2022-08-30 21:54:34
9.
i juh ci w jape suko mowilem KARMA wróci galerianko!!!!!!!!!!!!!!!! AMENO TO DOPIERO POCZĄTEK!
JEZUSCHRYSTUS 2022-09-01 12:53:01

Wozidła marki Thwaites od lat cieszą się świetną opinią na budowach - są zwrotne, solidne i dobrze znoszą intensywną eksploatację. Ale nawet najlepsza maszyna potrzebuje regularnej obsługi. Dobór odpowiednich filtrów, pasków oraz olejów to coś, co realnie wpływa na żywotność sprzętu, jego osiągi i… spokój operatora. Poniżej krok po kroku wyjaśniamy, jak podejść do tematu rozsądnie.
wiecej...Reklama