wróć do tematów forum

Cena gruntu

Komentarz

Bf88 11-08-2011 godz 15:25

Witam. Mam pytanie co do ceny gruntow w reszlu na 1977 r. Chodzi mi dokladnie o cene za 1 m2 dzialki budowlanej. Moze ktos przepisywal ziemie lub moze ja kupowal w tamtym roku. Oraz ile wynosi obecna cena. Z gory wielkie dzieki.

1.

nie wiem jakie ceny były 1977r. ale teraz jak na Reszel to są kosmiczne.W zbliżonych kwotach można za te same pieniądze kupić w okolocach Olsztyna czy Mrągowa...nie wiem czym to jest podyktowane.

mmmm 2011-08-11 22:14:47

2.

40-50pln. Za tyle mniej więcej sprzedawało miasto. Co do działek w podobnych cenach w Mrągowie i Olsztynie - proszę o podpowiedĽ - z chęcią coś kupię..

krowa 2011-08-12 09:09:53

3.

jesli jest pan pani zainteresowany/zainteresowana cena dzialki za np.45 zl za m2 w Marcinkowie(to juz Mrągowo)to prosze potwierdzic w kolejnym poscie a podam kontakt do zlowieka ktory wlasnie w takiej cenie sprzedaje dzialke..do negocjacji.pozdrawiam

mmmm 2011-08-16 21:34:19

Komentarz

wróć do tematów forum

Pudełka na torty - klucz do bezpiecznego transportu i eleganckiej prezentacji wypieków

Każdy, kto kiedykolwiek próbował przewieźć tort na przyjęcie, wie, że nie jest to zadanie łatwe. Nawet najstaranniej przygotowany wypiek może ulec uszkodzeniu podczas transportu, jeśli nie zastosujemy odpowiedniego opakowania. Pudełka na torty pełnią tutaj kluczową rolę – chronią kremowe warstwy, delikatne dekoracje i strukturę ciasta przed przypadkowym zgnieceniem, przesunięciem czy wilgocią.

wiecej...

Reklama

Mąka chlebowaMeble