wróć do tematów forum

Awantura o Basie...

Komentarz

abcdefg 15-08-2011 godz 23:01

Awantura o inscenizację spalenia na stosie Barbary zatacza coraz szersze kręgi. Właśnie przez chwilą mówili o tym w szkle kontaktowym. Jestem ciekawa skąd nagle to zainteresowanie głupiej baby naszym corocznym świętem. Durne babsko chce się wybić i zaistnieć za wszelką cenę, ale nie ma nic ciekawego do powiedzenia więc znalazła sobie temat :/

1.

Wybory coraz bliżej...

no-one 2011-08-16 17:59:02

2.

Jest chyba zawiedziona,że nie dostała roli "czarownicy" i kopie dołki.

gość 2011-08-16 19:24:47

3.

Nigdy wcześniej nie słyszałem co to za miasto Reszel i gdzie ono jest. Dzięki głupocie pani minister Radziszewskiej dowiedziałem się o Waszym pięknym mieście. Idąć za ciosem powinna pani Radziszewska zakazać procesji drogi krzyżowej. To jest dopiero okrutne widowisko, Ľle wpływające na małe dzieci. Popieram pana Burmistrza.

dobry ojciec 2011-08-21 10:49:12

Komentarz

wróć do tematów forum

Pudełka na torty - klucz do bezpiecznego transportu i eleganckiej prezentacji wypieków

Każdy, kto kiedykolwiek próbował przewieźć tort na przyjęcie, wie, że nie jest to zadanie łatwe. Nawet najstaranniej przygotowany wypiek może ulec uszkodzeniu podczas transportu, jeśli nie zastosujemy odpowiedniego opakowania. Pudełka na torty pełnią tutaj kluczową rolę – chronią kremowe warstwy, delikatne dekoracje i strukturę ciasta przed przypadkowym zgnieceniem, przesunięciem czy wilgocią.

wiecej...

Reklama

Mąka chlebowaMeble