wróć do tematów forum

Alternatywy dla ARKUSA.

Komentarz

Freek! 04-09-2010 godz 14:17

Czy ktoś może orientuje się jakie są alternatywy dostępu do internetu i telewizji (także w HD) poza właściwie monopolistą ARKUSEM? Wiem, że TP oferuje usługę Livebox TP z internetem dsl i telewizją Cyfrową, ale ceny nie są wcale atrakcyjne. Czy ktoś ma w reszlu internet od innego dostawcy niż ci dwaj?

1.

możesz sobie wykupić neta z sieci komórkowej.

IQ 2010-09-04 15:20:49

2.

człowieku rozumny. Marzy się Tobie telewizja HD? zapomnij.. jak narazie w Polsce to jest mało dostępne, oczywiście za odpowiednią kasę. Zapwne chciałbyś za 1zł otrzymać wszystko co najlepsze?hm? technologia kosztuje a internet innych operatorów? no cóż, nie narzekałbym na obecnych operatorów u "innych" jest nie lepiej lub znacznie gorzej...

toe 2010-09-04 18:17:37

3.

IQ dzięki za informację ale wolę już mieć stałe łącze. :) Spokojnie, toe, nie uważam że można dostać wszystko co najlepsze za 1zł. Jestem gotów zapłacić odpowiednie pieniądze za taki "luksus", chcę się tylko rozeznać w ofercie. W większych miastach jest inaczej i o tym wiem. Są tacy dostawcy jak multimedia w Olsztynie, UPC na terenie Trójmiasta i internet 12mB w pakiecie z telewizją z 5 kanałami w HD kosztuje mniej niż ja teraz płacę za... no już nie chcę mi się pisać za co. na naszym terenie jest trochę gorzej. W każdym razie zadałem konkretne pytanie o alternatywy dla Arkusa a już zarzuca mi się narzekanie zamiast udzielić konkretnej odpowiedzi. Pozdrawiam!

Freek! 2010-09-05 23:20:51

4.

Norma tutaj, nie przejmuj się. Sprawdzałem niedawno na stronach operatorów, sieci komórkowe mają teraz internet domowy w ofercie, ale nie porównywałem tego do Arkusa czy TP. Innej możliwości w mieście chyba nie ma, bezprzewodowy internet chodzi słabo póki co. pzdr

solid_strikes_again 2010-09-06 14:46:29

5.

nikt, Tobie niczego nie zarzuca, zadałeś pytanie o ofertę w naszym regionie, co kogo i co komu, co kto ma w Olsztynie czy też na terenie Trójmiasta..to się nic nie ma do "naszej" regionalnej tv.. a żeby to mieć, jak nazwałeś alternatywę trzeba tam poprostu być :) także wybór jest dość oczywisty :) pozdrawiam

toe 2010-09-06 16:54:41

Komentarz

wróć do tematów forum

Zobacz prawdziwe show – Sprawdź pokazy iluzji

Pokazy iluzji od zawsze fascynowały publiczność. Niemniej jednak współczesna sztuka iluzji to znacznie więcej niż szybka zabawa czy krótkotrwałe zainteresowanie widza. Dobrze przygotowane widowisko angażuje zarówno oczy, wyobraźnię, jak i emocje uczestników. W odróżnieniu od wielu standardowych form rozrywki, iluzja przenosi publiczność w świat, w którym granice między rzeczywistością a fantazją zacierają się niemal niezauważalnie. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat tego, jak pokazy iluzji mogą wyglądać, sprawdź przygotowany przez nas artykuł. Znajdziesz tam wiele wartościowych informacji.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble